in

Завдяки Українській газеті знайдено Аллу з Луцька

Пані Алла, родом з Луцька, Волинської області. Виїхала в Італію на роботу в вересні 2011р. На зв’язок останній раз виходила 16 вересня 2011р. Шукаючи маму, донька написала в редакцію нашої Газети.

В редакцію Української газети звернулася донька, зниклої в Італії: “Моя мама виїхала в Італію дуже поспішно: ввечері сказала, зранку поїхала. В яке місто я не знаю. Єдине що повідомила, що та робота на яку їй пропонували її не влаштовує, тож буде шукати щось інше. Вона і раніше працювала в Італії по догляду за літніми людьми. (Останнє місто роботи – Вольтерра у Тоскані, але біля року була в Україні, допомагала мені з дитиною”.

 

Після публікації на сайті та у паперовій газеті мама знайшлася:” Завдяки вашій газеті нашла свою маму. Я вам дуже дякую. Оголошення вже не актуальне. Можете його зняти. Мені позвонила мама, а їй розказала подруга, що побачила оголошення в газеті. Ми з мамою поговорили. З нею все добре,вона працює. Чому вона не звонила, вона мені пояснила. Ми порозумілись. Ще раз дуже вам дякую. Все завдяки Вам!!!!!!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

МВС Італії запрошує українців у Римі до тестування їх нового сайту

Пригоди італійця по-тернопільськи