in

Українська молодь в Італії зустрінеться із головою УГКЦ. Триває прийом заявок

   На зустріч української молоді в Італії з Блаженнішим Святославом, що відбудеться 10-11 жовтня вже зголосилися представники молоді з Ломбардії, Ліґурії та Сицилії! А також багато молоді з Риму!

Для доброго та успішного проведення Зустрічі української молоді в Італії, що її благословив і в котрій братиме участь Глава нашої УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук), до вашої уваги та для доведення до відома молоді інформацію про деякі організативні моменти, що стосуються даної ініціативи.

1. Дорога
Приїзд учасників з’їзду (зважаючи на різні відстані) передбачений на ранок суботи 10 жовтня до 10 години. Від’їзд учасників запланований на післяобідню пору неділі, 11 жовтня, по завершенні усієї програми. Організатори ласкаво запрошують акцентува увагу на важливості участі в усій програмі з’їзду. Усі дорожньо-транспортні витрати покривають самі учасники з’їзду.


2. Проживання
Зважаючи на насиченість та важливість цілісності програми, організатори з’їзду палко запрошують молодь залишитися при Соборі святої Софії на ночівлю. Для усіх учасників є передбачений і запропонований двоякий спосіб ночівлі.
– Можливість ночівлі у двох великих приміщеннях (окремо хлопці, окремо дівчата) при Соборі. В такому випадку потрібно мати карімати і спальні мішки.
– Іншою можливістю ночівлі є заздалегіть зарезервувати кімнати в реколекційному центрі згромадження Сестер Провидіння, що знаходиться неподалік Собору Святої Софії (Via Don Carlo Gnocchi, 70, 00166 Roma Telefono:06 624 0840).

3. Харчування
Усе харчування, а саме: сніданок після реєстрації, обід (pranzo al sacco), вечерю, сніданок (для тих хто ночуватиме при Соборі Святої Софії), та святковий обід з Патріархом, – готують та забезпечують організатори з’їзду.

4. Внесок
Організатори прохатимуть усіх учасників з’їзду зробити добровільну пожертву під час реєстрації, у розмірі 10 €. Дана пожертва буде спрямована на часткове покриття витрат за набір учасника з’їзду, що його отримає кожен. Крім роздаткового матеріалу та інформаційних б’юлетнів до набору учасника входитиме спеціально підготована футболка зі зображенням Митрополита Андрея Шептицького.

5. Реєстрація
Для доброї організації заходу, палко запрошуємо усіх бажаючих взяти у ньому участь, попередньо зареєструватися! Вік учасників зїзду молоді – від 18 до 35 років. Щоб зробити попередню реєстрацію, потрібно написати коротке текстове повідомлення на електронну скриньку організаторів, вказавши імена учасників, їхню кількість, походження, бажане місце ночівлі та орієнтовний час прибуття до Риму в суботу. Прохання здійснити попередню реєстрацію до 5 жовтня. Увага! Прибуття усіх учасників, реєстрація (підтвердження присутності), вручення пакету учасника – відбуватиметься при парафії Святих Сергія і Вакха, згідно програми заходу.

Електронна адреса організаторів: molodromasofia@gmail.com

____________________________________

ІНШІ СТАТТІ, ЯКІ МОЖУТЬ ВАС ЗАЦІКАВИТИ:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

У Римі встановлять пам’ятник Володимиру Великому

У Тренто на лікування приїхали герої АТО