in

Що таке Клуб постійних пасажирів авіакомпанії і навіщо туди вступати

Чи варто вступати в клуби постійних пасажирів авіакомпаній, – які реальні переваги це дає, і чи є в цьому сенс, якщо літаєш не часто?

За коментарями ми звернулися до авіакомпанії МАУ. Ось, що нам відповіла прес-секретар компанії Євгенія Сацька.

Що таке Panorama Club і навіщо це потрібно пасажирові

Програми лояльності є у всіх великих авіакомпаній, і приєднуватися до них, безумовно, варто. У разі МАУ це Panorama Club – в ньому складаються вже майже 300 тисяч наших клієнтів. Тут все дуже просто і зрозуміло: система діє за принципом стандартної дисконтної програми. Ви літаєте з МАУ, користуєтеся послугами компаній-партнерів, а вам за це нараховують бали – так звані милі. За їх рахунок можна економити на наступних перельотах, отримувати різні привілеї та бонуси, а, якщо літаєте ви багато – навіть безкоштовний квиток.

Отримати квиток в подарунок цілком реально – причому як на внутрішні рейси, так і на європейські і навіть далекомагістральні. А якщо миль трохи не вистачає для нагородного квитка, завжди можна їх докупити.

Якщо миль накопичилося не так багато, є і інші приємні бонуси. Наприклад, купивши квиток економ-класу, ви можете оплатити милями підвищення класу обслуговування та летіти в бізнес-класі, можете обміняти милі на знижку до 50% від тарифу, зміна дати або маршрути перельоту. Членам клубу також покладаються знижки від компаній-партнерів і багато інших приємних бонусів. Використовуйте Ваші бонусні милі Panorama Club для замовлення послуги попередньої оплати перевезення понаднормового багажу зі знижкою 50% «Pre-paid excess baggage».

Як вступити і отримувати бонуси

Щоб стати учасником клубу, потрібно заповнити спеціальну анкету: зробити це може будь-хто онлайн на сайті МАУ, в аеропорту на стійці реєстрації або в салоні літака під час польоту.

Після першої подорожі ви отримуєте відразу тисячу миль, а потім накопичуєте їх за певними правилами: за самі перельоти, за замовлення додаткових послуг (наприклад, харчування на борту і наднормативний багаж, налагоджені заздалегідь), а також за користування послугами партнерів, в числі яких інші авіакомпанії, готелі, банки, компанії з оренди автомобілів і т.д.

Ця програма розрахована і на тих, хто не їздить у постійні відрядження або щомісяця літають у відпустку: навіть якщо ви літаєте раз в півроку – рік, милі все одно будуть накопичуватися, а ви будете отримувати бонуси.
Членство в Panorama Club абсолютно безкоштовно і не вимагає ніяких внесків або оплату за реєстрацію. Ви повинні лише заповнити анкету і отримати картку – спочатку тимчасову, яку потрібно буде активувати, а потім, по мірі накопичення миль, картку вищої категорії – класичну чи преміум. Карта преміум дає ще більші привілеї, за звичайними правилами дисконтних клубів більшості авіакомпаній. Причому милі, накопичені в Panorama Club, які не згорають. Цим програма лояльності МАУ вигідно відрізняється від конкурентів.

Детальніше про переваги членства в клубі часто літаючих пасажирів можна почитати тут.

_______________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Албанська мафія експлуатувала українських повій у Турині

Податок на дозвіл на проживання відмінено. Що далі?