in

В П’яченці через спеку помер трирічний хлопчик, якого батько забув в автомобілі

   В італійському місті П’яченца на півночі країни через спеку помер трирічний хлопчик, якого батько забув в автомобілі. Маленький Лука в непритомному стані був знайдений у салоні машини напередодні ввечері, повідомляє Excite Italia.

На думку лікарів, які безуспішно намагалися реанімувати дитину, причиною смерті Луки стала надзвичайно висока температура в салоні автомобіля, який весь день простояв на спеці.

Як з’ясувалося після допиту 39-річного батька дитини Андреа Албанезе, який працює кухарем в одному з ресторанів П’яченци, він залишив вранці сплячого сина в своєму автомобілі. Чоловік повинен був завезти Луку в дитячий сад, однак по дорозі забув про це і поїхав на роботу. Батько не згадав про малюка до кінця дня.

Це не перший подібний інцидент, що стався на Апеннінах. Два роки тому 45-річний житель Анкони забув в автомобілі свою дворічну доньку, яка також померла від спеки.

Найвідомішим схожим випадком, що викликав міжнародний скандал, можна вважати загибель російського хлопчика Діми Яковлєва у США, на честь якого називають нещодавно прийнятий закон про заборону на усиновлення американцями сиріт із РФ.

Усиновлений в Росії дворічний Діма загинув влітку 2008 року після того, як прийомний батько, 49-річний Майлс Харрісон, залишив його в автомобілі на парковці практично на весь день. Машина нагрілася від сильної спеки, і організм дитини не витримав. Суд виправдав батька, вважаючи його невинним у загибелі хлопчика.

http://ua.korrespondent.net

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Найгучніші президентські розлучення

“Українська ракета” Андрій Говоров завоював дві медалі на міжнародних змаганнях в Римі