in

Підтримаймо на Євробаченні українську співачку Міку Ньютон!

    Україну на “Євробаченні-2011” представлятиме Міка Ньютон із піснею “Ангел”

Президент Європейської Асоціації Українців Олексій Толкачов звернувся до українців, які проживають на території ЄС, із закликом підтримати українську співачку Міку Ньютон своїм смс-голосуванням на Євробаченні-2011.

 

“Ми хочемо, щоб Україна виграла престижний міжнародний конкурс, як це зробила в 2004 році Руслана. Це важливо і для України, і для українців”, – йдеться у зверненні Толкачова.

Він наголосив, що Європейська Асоціація Українців з центральним офісом у Брюсселі підтримує співачку Міку Ньютон.

“Проте результат конкурсу буде залежати від смс-голосування. Україна не може голосувати за свою співачку. Це заборонено правилами. Але мільйони українців, що проживають у Європі, можуть підтримати Україну на Євробаченні своїм голосуванням”, – зазначив президент Асоціації.
“Ми закликаємо всіх українців Європи підтримати Україну на конкурсі Євробачення своїм смс-голосуванням!”, – додав Олексій Толкачов.
Представники Європейської Асоціації Українців сподіваються, що Україна буде гідно представлена ​​на конкурсі й чекають “красивого ліричного виступу, який завоює серця європейців”.

Одночасно, в Асоціації вірять, що “якщо українці всі разом по всій Європі будуть організованими, то зможуть виграти Євробачення для України”.
Президент Асоціації Олексій Толкачов закликає закордонних українців мобілізуватися заради України та її гідного представлення на міжнародній арені.

“Відправити смс заради доброї справи – це не так важко і навіть зовсім недорого. Зате Україна буде виглядати гідно, а всім нам буде, чим пишатися”, – уклав  Толкачов.

Нагадаємо, що фінал Євробачення-2011 відбудеться 14 травня в німецькому Дюссельдорфі, столиці землі Північний Рейн – Вестфалія. Німеччина отримала право на проведення Євробачення після того, як представниця цієї країни, 19-річна Олена Мейєр-Ландрут (Lena Meyer-Landrut) перемогла на минулорічному конкурсі, що відбувався в Осло. У цьому році Німеччину представить знову вона.
Цей конкурс стане 56-м за рахунком. У ньому візьмуть участь 43 країни. Україну представить Міка Ньютон. Вона виступить у першій частині другого півфіналу конкурсу – 12 травня, під номером шість.

http://ua.korrespondent.net

 

Читайте також:

Українська учасниця Євробачення Міка Н’ютон “Ангел” увійшла у фінал

Пісня української учасниці Євробачення Міки Н’ютон “Ангел”

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Неаполь. Відбулася виставка української художниці Ольга Антоненко “Aimer en capitales” (Кохання в столиці)

Сьогодні в Римі буде землетрус?