in

Убивця Тетяни Куропатюк зізнався у скоєному

   Справу вбивства українки в Бранколеоне розкрито. Її обгоріле тіло знайшли 16 вересня завдяки анонімному телефонному дзвінку. У скоєнні злочину зізнався 21 річний Джанлука Бевілаква. Він забив жінку каменем по голові, після того, як вона відмовилася вступати із ним в статеві стосунки.

41 річну українку, яка працювала домашньою працівницею в Бранкалеоне, знайшли мертвою у заростях очерету – між пляжем та залізничною колією у районі Пантано. Це – безлюдне місце, повз яке жінка часто ходила на море. Залишки купальника на обгорілому тілі давали підстави вважати, що в день смерті жінка також ішла на пляж.

Після  дня допитів, у скоєнні злочину зізнався  21 річний Джанлука Бевілаква.

Убивця належить до циганської національності, та уже багато років живе в Італії. За його словами, він побачив свою жертву коли вона загорала на пляжі. Бевілаква підійшов до неї та спробував познайомитися. Пізніше він намагався вступити із нею в статеві стосунки, та жінка відмовилася, тому циган вдарив її каменем по голові, зґвалтував, та ще кілька разів ударив по голові. Щоб замести свої сліди, він вирішив підпалити тіло.

Слідчі чекають на результати розтину, які б підтвердили слова затриманого.

Жінка жила в Італії протягом семи років, вона працювала домашньою господаркою у перестарілого чоловіка у Бранколеоне. Після того, як жінка не з’явилася на роботу, італієць заявив у поліцію про її зникнення, а вже наступного дня у відділення зателефонували і повідомили страшну звістку.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Український уряд схвалив текст угоди з ЄС

Україна наповнена міфами про євроінтеграцію – експерт